Kad kahwin rekaan terkini, unik dan eksklusif untuk majlis perkahwinan anda. Pelbagai koleksi kad kahwin yang boleh anda pilih diantaranya kad kahwin tradisi melayu, kad kahwin moden, kad kahwin floral, kad kahwin kartun dan sebagainya.

Kami menjanjikan servis dan perkhidmatan terbaik untuk kepuasan pelanggan. Sebarang pertanyaan sila email bluebubbles.solutions@gmail.com

Perisian Percuma Untuk DIY Kad Kahwin Sendiri

Kepada sesiapa yang teringin nak buat sendiri kad kahwin tapi tidak ada perisian grafik seperti Adobe Illustrator dan Adobe Photoshop, kini tak perlu risau lagi sbb ada perisian percuma yang anda boleh download dari internet.

1. Inkscape (Alternatif Adobe Illustrator)
Inkscape ialah perisian yang mampu memberikan kesan vektor menakjubkan. Ciri-ciri canggih yang dimiliki perisian ini hampir sama dengan yang ada pada Adobe Illustrator dan Corel Draw.

2. GIMP (Alternatif Adobe Photoshop)
GIMP hampir serupa dengan Adobe Photoshop. Perisian percuma untuk mengedit gambar.

Kedua-dua perisian ini hanyalah sebagai alternatif sahaja. Keupayaannya keduanya tidak mampu menandingi ciri-ciri perisian berbayar. Namun apa yang penting adalah kreativiti dalam menghasilkan kad kahwin anda sendiri. Selamat Mencuba.